ProjectenVerbouwing hospice Bodegraven-Reeuwijk

9 oktober 2018

In november is de verbouw van het nieuwe Hospice Bodegraven-Reeuwijk officieel van start gegaan. Wij zijn de hoofdaannemer van dit mooie initiatief.

Het gebouw aan de Boesemsingel was de voormalige locatie van een huisartsenpraktijk. ''Op 1 juni 2018 zijn we officieel eigenaar geworden van het pand aan de Boesemsingel. Maar daarmee hebben we nog geen hospice!'', aldus voorzitter Gert Nap. Om er een hospice van te maken is een flinke verbouwing nodig. Na de verbouwing kan het pand dienen als warm, gastvrij en professioneel onderkomen voor de toekomstige gasten.

Goudriaan Jongerius wil hier graag zijn steentje aan bijdragen. "Wij zijn een maatschappelijk ge├źngageerd bouwbedrijf. We willen deel uitmaken van de gemeenschap waarin wij wonen, werken en leven. Daarom zijn wij van mening dat de lokale gemeenschap een actieve en sociale betrokkenheid van ons mag verwachten. De lokale gemeenschap geeft ons vertrouwen en werk, daarom doen wij graag iets voor de samenleving terug. Niet alleen in de vorm van sponsoring, maar ook op andere manieren'', aldus onze directeur Arjan Griffioen.

Bron: Kijk op Bodegraven-Reeuwijk

hospice_1_20190401_035344